Chiptuning

MTS Tuning hanteert een eigen werkwijze om optimaal resultaat te behalen. Tevens beschikken wij over een software waarmee voor iedere auto optimale tuning wordt gerealiseerd. Om ook de nieuwste modellen te kunnen voorzien van een perfecte afstemming, wordt onze kennis over autosoftware continu doorontwikkeld.

Wanneer wij uw auto chiptunen lezen wij uw auto eerst uit via een diagnoseaansluiting en contoleren de auto op fouten. De software van uw ECU wordt uitgelezen en de parameters worden door hoogopgeleide software experts aangepast zo dat uw auto soepeler en zuiniger rijdt. Aan de hand van een vermogensgrafiek wordt zorgvuldig gekeken of en waar de software verder moet worden aangepast. Uw auto en zijn software worden net zo lang getest totdat optimaal resultaat is bereikt.

Persoonlijke chiptuning

MTS Solutions houdt bij chiptuning rekening met de specifieke onderdelen en eigenschappen van de auto. Tevens wordt er bij het chiptunen gekeken naar uw persoonlijke wensen en rijgedrag. De tuning van MTS Solutions is voor iedere auto uniek. Doordat de software zelf wordt aangepast en niet extern wordt gemanipuleerd, voorkomt u bijverschijnselen die standaard powerboxen met zich mee kunnen brengen, zoals sterke rookontwikkeling of een hoger brandstofverbruik.

Dankzij onze werkwijze garanderen wij een ideale mix van vermogensstijging, koppelstijging en een lager brandstofverbruik. Chiptuning is mogelijk voor een groot aantal merken met zowel benzine- als dieselmotor.
MTS Solutions biedt u een zeer goede kwaliteit chiptuning waarbij veiligheid, duurzaamheid en zorg voor het milieu voorop staan.

CHIPTUNING

MTS Tuning voor Diesel Motoren

MTS Tuning is zeer kundig en gespecialiseerd op het gebied van motormanagement optimalisatie van diesel-en-benzine motoren die voorzien zijn van een Turbo Motor. Dankzij jarenlange ervaring in de ontwikkeling en vervaardiging van chiptuning software weet men bij MTS Tuning exact hoe en wat!

(Let Op: Diesels moeten wel voorzien zijn van Turbo)

(Diesel motoren Zonder Turbo worden bij ons niet voorzien van een “Chip”-Tuning)

MTS Tuning voor Benzine Motoren

Chiptuning benzine dat veilig en betrouwbaar is, wordt toegepast bij MTS Tuning. De experts van MTS Tuning hebben jarenlang ervaring in de ontwikkeling en verfijning van software en producten dat benodigd is voor benzine-chiptuning. Wij zijn expert in tuning benzine motoren!

(Let Op: Benzine Motoren moeten wel voorzien zijn van Turbo)

(Benzine motoren Zonder Turbo worden bij ons niet voorzien van een “Chip”-Tuning)

MTS Tuning voor Campers

Camper optimalisatie (chiptuning specifiek gericht op campers) is een expertise die Select Tuning perfect beheerst! Al meer dan 20 jaar verzorgen wij de chiptuning van alle mogelijke merken en typen campers om ze ook in landen als Oostenrijk en Italie goed te kunnen laten rijden!

MTS Solutions hanteert voor alle merken en modellen hetzelfde bedrag – (incl. Btw)  

€229,-

(Stage-1)-(binnen 10 dagen niet tevreden → geld terug garantie)